Dormy använder cookies för att säkerställa att du får en bättre upplevelse av webbplatsen. Jag förstår
Produkter
Custom Fitting

Custom Fitting

Boka online Boka online
Skräddarsytt för dig

Vi skräddarsyr dina klubbor för just dig

I våra testcenter har vi såväl kunskapen som den bästa utrustningen och viljan att hitta den optimala uppsättningen golfklubbor. Genom att göra en utprovning innan du investerar i nya klubbor kan vi hjälpa dig att få dina klubbor formade och skräddarsydda för just dig. Allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din golf. Så tveka inte, boka in en tid för en Custom fitting redan idag!

Perfekt precision med Trackman

Perfekt precision för 600 kronor

Vi erbjuder två olika sorters utprovningar: drivertest och järnklubbstest. En custom fitting tar cirka 45 minuter och kostar 600 kronor/test som du betalar vid utprovningstillfället. Avgiften dras sedan av när du köper klubborna. Så i slutändan blir utprovningen kostnadsfri. Behöver du prova både driver och järnklubbor rekommenderar vi att boka in två tider för att hinna med alla moment som ingår.

Hur går en custom fitting till?

I våra testcenter har vi ett brett utbud av klubbor så att du alltid kan prova det senaste på marknaden. Vi har allt från förlåtande tåhäl-klubbor till smidda blad. Vår kunniga personal hjälper dig att hitta rätt i utrustningsdjungeln. Under din custom fitting får du möjlighet att prova olika klubbmodeller med olika skaft, flex och lievinklar för att vi ska kunna hitta rätt klubbor för just dig.

Under dina 45 minuter hinner du testa 3-4 olika klubbmodeller. Vi mäter din svinghastighet och tittar på ditt svingtempo för att bestämma vilket skaft som passar dig bäst. Utifrån din uppställning och kroppsbyggnad bestämmer vi längden på klubban och ser till att den får rätt lievinkel. Vi väljer grepp och mäter ut grepptjockleken. När vi är klara har vi tillsammans hittat rätt klubbor och rätt specifikationer för att matcha din sving på ett optimalt sätt. Leveranstiden på dina skräddarsydda klubbor är 3-4 veckor.

Hur det fungerar

TrackMan står för precision, kvalitet och stabilitet

Vi använder oss av TrackMan, det perfekta verktyget för custom fitting. Detta verktyg levererar exakta mätningar med oöverträffad precision och kvalitet. Allt som behövs är en kort bollflykt för att beräkna slagets hela bollflykt.

TrackMan mäter bollbanan samt klubbans tredimensionella rörelsemönster. Med hjälp av den egenutveclade bollflyktsmodellen beräknas längd, spridning och bollbana. Dessutom mäter TrackMan bollens spinntal med större noggrannhet än någon annan golfmonitor på marknaden (+/- 15-20 rpm). Denna exakta mätning är nyckelfaktorn till att kunna beräkna en så exakt bollflykt som möjligt.

Pågående Custom Fitting