King F7 BN

Driver

Cobra King F7 Heritage är tillverkad för att hylla golfen och dess ikoner. Toppen har ett snyggt persimmon mönster.

2 699kr

3 799kr


Fakta & specifikationer

Cobra King F7 BN

King F7 är tre drivers i en. Tre vikter kan flyttas i klubbhuvudet för att skapa tre väldigt olika bollbanor. Med den tyngre 12 grams vikten fram så genereras en låg, penetrerande bollflykt med mycket rull. Med 12 grams vikten bak så skapas en hög bollbana med mer spinn och längre carry. Sätter man 12 grams vikten i hälpositionen så skapas mer draw för att reparera slice och rakare drives. King F7 är utrustad med Cobra Connect som är en elektronisk anordning som är integrerad i greppet som ger spelaren möjlighet att mäta längden på varje drive. Toppen är tillverkad i TeXtreme kolfiber som är 20% lättare än vanlig kolfiber och detta gör att vikt kan lägre och djupare i klubbhuvudet för mer längd och bättre förlåtande egenskaper. Träffytan är smidd i 8-1-1 titanium med E9 Zone teknologin som ökar bollhastigheten oavsett vart man träffar. King F7 har 8 olika loft inställningar för att hitta exakt rätt bollflykt.

Detta är en begränsad utgåva och de 50 exemplar som finns i Norden kan endast köpas hos Dormy Golf.Cobra Connect
, ger spelaren möjlighet att analysera sina slag genom en mobilapp. En Arccos-sensor i toppen av greppet skickar signaler till mobiltelefonen som sedan med hjälp av GPS mäter slagets längd i realtid.TeXtreme Carbon Crown
, toppen av klubban är tillverkad i TeXtreme carbon som är 20% lättare än vanlig carbon och gör det möjligt att omfördela vikt långd bak och ned i klubbhuvudet för mer längd och förlåtande egenskaper.


Tyngdpunkten
, kan ändras med hjälp av tre vikter. Om den tyngre vikten på 12 gram sitter fram så genereras en låg, penetrerande bollflykt. Sätter man vikten bak så får men en hög bollflykt med mer spinn och längre carry. Sitter vikten i häl-positionen skapas mer draw.

SPECIFIKATIONER

Justerbart loftSkaftlängdVolymSvingviktFattning
9°-12°45.25"460 ccD2RH/LH

STANDARDSKAFT

Fujikura Pro 60

SkaftFlexViktKickpointVridstyvhet
Fujikura Pro 60X-Stiff64 gHighMid
Fujikura Pro 60Stiff63 gHighMid
Fujikura Pro 60Regular62 gMidMid
Fujikura Pro 60Senior61 gLowMid

STANDARDGREPP

Lamkin REL Arccos

Snabbfakta

Tre olika tyngdpunkts-inställningar ger tre väldigt olika bollbanor.
TeXtreme toppen är 20% lättare än normalt och ger mer längd och förlåtande egenskaper.
Cobra Connect i greppet ger spelaren möjlighet att analysera slagen i realtid.

Video

Andra köpte samtidigt

Du kikade tidigare på

Andra kikade även på