G30 Stål CFS 6 klubbor Stål

Järnset

Ping G30 järnset är byggt för spelaren som söker en klubba som ger mycket bra förlåtande egenskaper och längd.

3 999kr

6 999kr


Fakta & specifikationer

Ping G30 Stål CFS 6 klubbor Stål

G30-järnen har ett tunnare blad än tidigare modeller samt mycket vikt i sulan. Detta ger högre och längre slag. Det något längre klubbhuvudet höjer MOI för mer förlåtande egenskaper. På baksidan av bladet sitter en elastomer-ribba som förbättrar känslan och reducerar vibrationer. Sulans mjukare design gör att klubban glider genom gräset lättare och detta gör att den passar alla svingtyper, branta såväl som flacka. Progressiv offset genererar högre bollbana med de längre järnen och penetrerande, kontrollerade bollbanor med de korta järnen.


Bättre kontakt med underlaget
, En mjukare radie på leading edge och exakt beräknade tillägg på bounceprofilen ger ett stabilt huvud som glider mjukt genom gräset vilket ökar de förlåtande egenskaperna, speciellt på träffar som inte ligger mitt på bladet. Den flexibla sulutformningen är utvecklad för att passa för alla svingtyper, branta såväl som flacka.


CTP, elastomerknapp
, CTP hjälper till att sänka tyngdpunkten för hög utgångsvinkel med förlåtande egenskaper och det ger möjlighet att ha ett tunt blad som ger bra kontroll på längd och solid känsla eftersom den är placerad lågt i sulan. Den mjuka elastomerknappen förbättrar känsla och ljud i den perimeterviktade utformningen.


Snabb, förlåtande träffyta på klubbhuvud
, Det tunna bladet i 17-4 rostfritt stål maximerar svikten för högre bollhastighet och har en CTP-cavity som optimerar tyngdpunkten och höjer MOI. Cavityn är skuren från undersidan för att spara vikt och flytta tyngdpunkten längre bak vilket ger bättre utgångsvinkel och mer förlåtande egenskaper.

SPECIFIKATIONER

KlubbaLoftLieLängdSvingviktFattning
#524°60°38.25"D0RH
#627°60.94°37.63"D0RH
#730.5°61.88°37"D0RH
#835°62.81°36.5"D0RH
#940°63.75°36"D0RH
PW45°64°35.5"D2RH

STANDARDSKAFT

Ping CFS Distance

SkaftFlexViktUtångsvinkelVridstyvhet
CFS DistanceRegular100 gMid2.1°
CFS DistanceStiff110 gLow-Mid1.8°

STANDARDGREPP

Ping Black Grip

Prova klubborna i 30 dagar

När du köper ett golfset av oss är ditt köp därför inte avslutat förrän du har provat och godkänt alla järnklubbor. Du har 30 dagar på dig att prova. Om du inte är nöjd inom den tiden hjälper vi dig att hitta ett nytt set, eller så får du pengarna tillbaka. Du får givetvis använda klubborna precis som vanligt och spela med dem på banan.

Eftersom klubborna är utprovade och anpassade efter just dina förutsättningar så gäller endast 30-dagars garantin för dig som köpt setet.

Video

Du kikade tidigare på

Andra kikade även på