Triton

Driver

Wilson Staff Triton är en av de mest inställnings bara drivers som någonsin tillverkats. Triton passar alla typer av spelare.

1 999kr

4 199kr


Fakta & specifikationer

Wilson Staff Triton

Triton har en topp med ett unikt siktsystem, 1:1 Visible Swing Active Technology, som gör det enklare att ha exakt samma uppställning varje gång. Triton levereras med två olika sulplattor, en i titanium och en i karbon. Den 22 gram tunga titaniumplattan är optimerad för den stora delen golfare medan den lätta 9 grams karbon plattan är till för spelare som vill sänka utgångsvinkeln och minska spinnen i bollen. 4 flyttbara vikter, två 2 grams och två 6 grams, kan placeras i 12 olika kombinationer för att finjustera bollflykten. Genom att variera viktplaceringen i de tre sulportarna kan bollflykten justeras högre eller lägre eller hjälpa spelaren att slå draws och fades. Loftet kan justeras +/- 1°.
1:1 Visable Swing Active Technology
, hjälper spelaren att sikta samt att bli mer konsekvent i svingen för bättre bollträff.2 utbytbara sulplattor
, ger spelaren möjlighet att ställa in utgångsvinkeln. Titanium sulan väger 22 gram och ger hög bollflykt och karbonplattan som väger 9 gram ger låg bollflykt och mindre spinn.4 flyttbara vikter
, ger tillsammans med bottenplattorna 12 olika vikt kombinationer och gör Triton till en av de mest justerbara klubborna någonsin.

STANDARDGREPP

Golf Pride Tour 25

Snabbfakta

Unikt siktsystem hjälper spelaren att sikta samt att bli mer konsekvent i svingen för bättre bollträff.
Utbytbara sulplattor ger spelaren möjlighet att ställa in utgångsvinkeln.
Fyra flyttbara vikter ger tillsammans med bottenplattorna 12 olika vikt kombinationer.

Video

Andra köpte samtidigt

Du kikade tidigare på

Andra kikade även på