• Fraktfritt över 1000kr
  • Leveranstid 2-3 dagar
  • Bonus på alla dina köp
  • Fraktfritt över 1000kr
  • Leveranstid 2-3 dagar
  • Bonus på alla dina köp

Approach G30

GPS

Lätt och smidig golf-gps med en 2,3 tum touchskärm i färg förladdad med över 40 000 golfbanor.

3 199kr


Fakta & specifikationer

Garmin Approach G30

Högkänslig GPS tar snabbt emot satelliter för att visa avstånd till greener, hinder och doglegs. Touch Target gör att du kan se avstånd till bunker och vattenhinder. Scorekort för upp till 4 deltagare samt statistik på vilka klubbor du använder, och hur långt du har slagit. Smartaviseringar så att du kan läsa dina SMS/mail i enheten är också några av de funktioner som du får med på köpet. 15 timmars batteritid gör att du kan spela flera rundor per dag.


Digitalt scorekort
, Digitalt scorekort gör det enkelt att hålla reda på poängen för upp till fyra spelare och det förs automatiskt over till Garmin Connect™ vid synkronisering. Statistik hjälper dig hålla reda på puttar, greenträffar och fairwayträffar. Dessutom har den en total distans och timer för rundan.


Manuell flaggplacering
, Du får se fullfärgskartor över hela banan med CourseView och med bara en tryckning på flaggan kan du zooma in greenen. Greenvyn ger dig den verkliga orienteringen var du än är på banan – även om du är bakom den – och det gör att du manuellt kan placera flaggan på rätt plats för dagen, så att du får ett mer noggrant avstånd.Smartaviseringar
, Håll dig uppkopplad med Approach® G30. Den har smartaviseringar så att du kan få meddelanden från telefonen om inkommande samtal, sms och e-postmeddelanden. Och den har upp till 15 timmars batteritid.

Video

Andra köpte samtidigt

Du kikade tidigare på

Andra kikade även på