• Fraktfritt över 1000kr
  • Leveranstid 2-3 dagar
  • Bonus på alla dina köp
  • Fraktfritt över 1000kr
  • Leveranstid 2-3 dagar
  • Bonus på alla dina köp

Approach S2

GPS

Garmin Approach S2 hjälper dig att håll uppe hastigheten i ditt spel men handikappet nere – även din spelpartner kommer att älska det!

1 199kr

1 599kr


Fakta & specifikationer

Garmin Approach S2

Garmin Approach S2 ger dig exakt avstånd till framkant, mitt samt bakkant av green, möjlighet att mäta slaglängd och sträckan du går under en golfrunda. Dessutom ger Approach S2 dig möjligheten att mäta avstånd till layupbågar och doglegs och det finns också ett digital scorecard som enkelt uppdateras under rundan. Bäst av allt - det finns ej några gömda avgifter för golfbaneuppdateringar - Approach S2 är redo att användas direkt med över 40 000 förprogrammerade golfbanor världen över och livstids kartuppdateringar ingår. Batteritiden är 8 timmar i GPS-läge och 3 veckor i klockläge.

OBS! I denna klocka ingår ej laddare till vanligt vägguttag, adapter går dock att köpa till separat. Det ingår dock en USB-kabel så man kan ladda klockan via datorn.


Digitalt scorekort
, Approach S2 håller enkelt reda på dina poäng under hela rundan. När du har spelat klart kan du hämta, spara och skriva ut dina scorekort genom att ansluta S2 till datorn med den medföljande USB-kabeln. Sedan kan du i lugn och ro analysera din runda och kartlägga dina framsteg.


Dogleg och Layup
, Den högkänsliga GPS-mottagaren anger avstånd till den främre, bakre och mittre delen av greenen, plus avstånd för layup och dogleg, vilket ger förbättrad användbarhet när det gäller hela hålet. För dig som gillar att gå finns det även en mätare som håller koll på hur långt du har gått.

Snabbfakta

Över 40 000 förprogrammerade golfbanor världen över.
Digitalt scorekort som enkelt uppdateras under rundan.
Ger dig avstånd till layups och doglegs.

Video

Andra köpte samtidigt

Du kikade tidigare på

Andra kikade även på