Dormy använder cookies för att säkerställa att du får en bättre upplevelse av webbplatsen. Jag förstår
Produkter

GPS Approach S1 Europe


Golfklocka från Garmin med inbyggd GPS och över 5000 banor över hela Europa.

En mycket lättanvänd GPS klocka, som visar avstånd till framkant, mitten och bakkant av green var du än är på banan. Den talar om vilket par hålet har samt hålnummer och uppdateras automatiskt när du går till nästa tee. Du har möjlighet att mäta varje slag på metern och klockan mäter även din totala gånglängd. Klockan har upp till 8 timmars batteri tid med GPS påslagen och laddas enkelt upp med ett Lithium-ion batteri. S1 modellen ställer själv in klockslag och tidszon och det finns även möjlighet att ställa in alarm. GPS klockan är vattentät, idealisk för väder och vind. Den har en högkänslig GPS, vilket innebär att den även får starka signaler under ex ett träd. Det är gratis uppdatering av banor som du enkelt uppdaterar via medföljande USB-kabel. Vikt endast 52 gram.

Observera att klockan kan vara förinställd på Yards, så ändra då gärna till meter så klockan visar rätt längd.Butikssaldo

Vad betyder färgen?
  • Webblager
Visa saldo i andra butiker

999,-

1499,-Lägg till som favorit


Till kundtjänst

Kundtjänst

Telefon: 0200-75 11 22

Vi gör vårt yttersta för att du ska få den bästa servicen. Slå oss gärna en signal om du har några frågor. Vi ser fram emot att höra från dig.

Kundtjänst

Till Fråga experten

Fråga experten

Funderar du på att köpa ny golfutrustning? Ställ dina frågor till Fritte, Dormys utrustningsexpert. Eller kolla gärna in alla frågor och svar. Det är en enorm kunskapabank.

Fråga experten

Till Bonus

Dormy Bonus

Som medlem i Dormy Bonus får du alltid lite mer. Vi bjuder på det viktigaste vi har – kunskap – men vi vill också att det ska löna sig ekonomiskt att handla hos oss. Därför får du bonus på alla dina inköp.

Till Bonus

Dormy Bonus

Garmin
GPS Approach S1 Europe
GPS Approach S1 Europe

999,-

(ord. 1499,-)
Golftillbehör