Försäljningsvillkor


 • Betalsätt

  Kortbetalning

  Hos Dormy Golf kan du betala med VISA, Mastercard, samt American Express. Vid betalning med kort anges kortnummer, kortets giltighetstid samt CVC-koden (på VISA och Mastercard finns koden på baksidan av kortet, på American Expresskort hittar du koden på framsidan.)

  Postförskott

  Väljer du postförskott som betalsätt så betalar du när leveransen hämtas ut på utdelningsstället. Postförskottsavgiften är 79 kr och är bara tillgänglig för leverans med MyPack (f.d. Postpaket) inom Sverige.

  Klarna Faktura

  Fakturan skickas till dig med epost och ska betalas inom 14 dagar från fakturadatum. Varorna måste skickas till den adress där du är folkbokförd. En fakturaavgift på 29 kr tillkommer. Villkor för faktura

  Säker Betalning

  När du betalar med Visa, MasterCard och American Express gör du din betalning på en säker betalsida. Vi på Dormy hanterar inga kortuppgifter utan allt sköts av vår partner DIBS för att garantera snabb och säker betalning.

  Vi arbetar med Master Card Secure Code, Verified by Visa samt AVS (Address verification system) för att era korttransaktioner ska bli så säkra som möjligt.

  Klarna Konto

  Med Klarna konto samlar du alla dina inköp på ett konto och på en faktura. Fakturan betalas i slutet av nästkommande månad. Betalsättet för dig som själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Varorna måste skickas till den adress där du är folkbokförd. Aviavgift på 29 kr tillkommer. Villkor för Klarna konto

  Klarna Delbetalning

  Du kan välja att dela upp din betalning på 3,6,12 eller 24 månader. Vid delbetalning tillkommer en startavgift på mellan 95-295 kr samt en aviavgift på 29 kr för varje månadsfaktura. Vid delbetalning på 24 månader tillkommer även ränta på 9,95%.

  Paypal

  Du kan välja att finansiera din betalning från ditt PayPal-saldo eller via ett betal-eller kreditkort kopplat till ditt PayPal-konto.

 • Köpvillkor

  Orderbekräftelse

  När du genomfört ditt köp skickas en orderbekräftelse till din mejl. Får du ingen orderbekräftelse samma dag som du gjort din beställning ber vi er kontakta oss, då det kan betyda att du skrivit in fel e-postadress. När dina varor är packade skickas en bekräftelse via mail. Du får sedan ett sms när paketet finns att hämtas på utdelningsstället. Tillsammans med din leverans får du även ett kvitto/garantibevis. Har du valt Klarna som betalsätt, får du även en faktura via din epost.

  Personuppgifter

  Kundnummer erhålles vid första köptillfället. Dina lämnade uppgifter (personnummer, namn, adress, tel o s v) lagras i Dormy Golfs kundregister. Uppgifterna skyddas enligt personuppgiftslagen (PUL) och lämnas aldrig ut till tredje part. Dina uppgifter används endast av Dormy Golf för att underlätta vår kundkontakt.

  Säte

  Dormy Golf & Fashion Aktiebolag
  Org.nr 556486-7637
  Salamandervägen 29
  702 36 Örebro

  Paket som inte hämtas ut

  Har du ett levererat paket som du inte hämtat ut skickas det tillbaka till oss efter 14-dagar. Om vi får tillbaka paket som ej blivit utlösta från Posten, förbehåller sig Dormy Golf rätten att debitera kostnaden för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringskostnader (fn 250 SEK). Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

  Reklamationer

  Är levererad vara felaktig eller skadad kan du reklamera den. Kontakta Dormy på 0200- 75 11 22 eller info@dormy.se för information om hur du går tillväga. Kvittot som medföljer paketet är ditt garantibevis. Alla våra produkter har 1 års garanti. Garantin omfattar ej transportkostnader. Vid eventuell tvist följer vi Allmänna reklamationsnämndens beslut.

  Övrigt

  Vi följer konsumentsverkets regler för e-handel och returer. Man måste vara över 18 år för att handla av oss. Alla priser är inkl. Moms. Vi reserverar oss för slutförsäljning samt för eventuella pris och korrekturfel. Av tekniska skäl kan färgerna på hemsidan avvika något från verkligheten.

 • Leverans

  Leveranstider

  Leveranstiden är vanligtvis 2-3 arbetsdagar inom Sverige och 4-7 arbetsdagar i övriga Norden. Om varan du beställt är en beställningsvara är leveranstiden ca 14 dagar.

  Fraktkostnader utomlands

  Fraktkostnaden till Norge, Danmark och Finland är 299 kr. För övriga Europa, vänligen kontakta kundservice för order och fraktkostnad.

  Postpaket utrikes

  Om du vill ha ditt paket levererat till Norge skickar vi med Postpaket utrikes. Levereras endast med kortbetalning som betalsätt.

  Fraktkostnader inom Sverige

  Inom Sverige skickar vi fraktfritt om du beställer varor för mer än 1000 SEK. Frakten är 99 SEK för orders under 1000 SEK.

  MyPack

  Mypack (f.d. Postpaket) innebär att du hämtar paketet på ditt närmaste serviceställe. Skickas inom Sverige och till Danmark och Finland. Sms avisering skickas ut så snart paketet finns att hämtas. Har du inte angett ett korrekt mobilnummer vid beställningen så får du en pappersavi i brevlådan någon dag senare.

 • Byten & returer

  Köptrygghet järnset

  Inget köp av järnset är avslutat förrän du har provat och godkänt setet och är helt nöjd med det. Du har 30 dagar på dig att prova. Om du inte är helt nöjd inom den tiden hjälper vi dig med ett nytt set eller så får du pengarna tillbaka. Kontakta Dormy Golf på 0200-75 11 22 för information om hur du går till väga.

  Återbetalning vid kortköp

  Återbetalning sker när vi tagit emot den returnerade varan. Vi sätter då tillbaka det aktuella beloppet på ditt Visa/MasterCard/American Express. Det kan ta mellan två och fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

  Återbetalning vid postförskott

  När du har betalt mot postförskott sker återbetalningen på ditt bankkonto och vi ber dig då ange ditt clearingnummer och bankkontonummer i returen. Det kan ta mellan två och fem bankdagar innan pengarna syns på kontot.

  Köptrygghet utom järnset

  Du har full bytes- och returrätt inom 14 dagar från att du har fått varan. Du kan välja att byta till annan vara eller få pengarna tillbaka. Du väljer själv i fall du önskar att returnera din vara i butik eller skicka in din produkt (varor som är köpta i Ängelholm måste returneras i Ängelholm). En vara som skickas tillbaka måste vara oanvänd och förpackad i originalförpackningen. Etiketter skall sitta kvar på klädesplagg. Returnera ej varor genom att sätta en fraktsedel direkt på originalkartongen, den blir då skadad och vi kan ej godkänna returen.

  Använd gärna medföljande retursedel när du ska byta eller returnera en vara. Kostnaden för returen blir då 69 kr oavsett paketets storlek och vikt. Summan dras automatiskt från varuvärdet när vi betalar tillbaka pengar till dig.

  Återbetalning vid faktura

  Om du har valt faktura och önskar returnera eller byta en vara så har du som kund ändå ansvar för att betala fakturan inom förfallodatum. Annars kommer Klarna att debitera dig en påminnelseavgift. Om det rör sig om en retur och du har betalt in pengarna till Klarna kommer Klarna kontakta dig för att genomföra återbetalningen.

  Returadress

  Dormy Golf
  Returer
  Salamandervägen 29
  702 36 Örebro